Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

Menu

Menu november

Tors 1

Coq au vin (kylling)

Fre 2

Braiseret lam med kartofler

 

Man 5

Sprængt bryst med peberrod

Tirs 6

Fisk

Ons 7

Kål rouletter med kartofler

Tors 8

Svineskank med mos

Fre 9

Hakkebøf med bløde løg

 

Man 12

Brunkål med kogeflæsk

Tirs 13

Hjerter i flødesovs

Ons 14

Mortens And, for tilmeldte

Tors 15

Pulled pork med coleslaw

Fre 16

Tarteletter med rejer og fiskeboller

 

Man 19

Jægergryde med mos

Tirs 20

Kylling danoise

Ons 21

Klassisk æggekage med stegeflæsk

Tors 22

Salvie stegt svinemørbrad

Fre 23

Kun smørrebrød og dagens suppe

 

Man 26

Glaseret skinke med ærter

Tirs 27

Frikadeller med sovs

Ons 28

Ribbensteg med surt

Tors 29

Fisk

Fre 30

Medister med stuvede kål