Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

Menu

Menu

Januar 2019.

 

Ons 2

Hummersuppe med flute

Tors 3

Hakkebøf med bløde løg

Fre 4

Frikadeller med surt

Man 7

Tarteletter med rejer og fiskeboller

Tirs 8

Svinekoteletter med grønt

Ons 9

Kalvesteg med svampesovs

Tors 10

Kålpølser og stuvede kål

Fre 11

Stegt kyllingelår med rabarber og surt

Man 14

Kalvelever med bløde løg og svampe

Tirs 15

Sprængt oksebryst med peberrodssovs

Ons 16

Panerede flæsk

Tors 17

Brunkål med medister

Fre 18

Farsbrød brun sovs og salat

Man 21

Bøf Lindstrøm

Tirs 22

Boller i karry med ris

Ons 23

Kullerfilet med kartofler

Tors 24

Flæskesteg med brune kartofler

Fre 25

Oksekødboller i tomatsovs

Man 28

Lasagne med salat

Tirs 29

Rullesteg med svesker

Ons 30

Hjerter i flødesovs

Tors 31

Millionbøf