Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

oktober

Menu oktober

Man 1

Koteletter med skaft og grønt

Tirs. 2

Ribbensteg med surt

Ons 3

Kalve gryde a la Aktivitetscentret

Tors 4

Fyldt kalkunbryst med grønsager

Fre 5

Stegt flæsk og persille sovs

Man 8

Hjerter i fløde med mos

Tirs. 9

Gule ærter med flæsk og pølse

Ons 10

Fisk

Tors 11

Lukket pga. arrangement

Fre 12

Brunkål med pølse og flæsk

Man 15

Frikadeller med surt

Tirs. 16

Kylling stegt på grønsag bund

Ons 17

Mørbradbøffer med brun sovs og bløde løg

Tors 18

Kalvelever med svampe og løg

Fre 19

Millionbøf med mos

Man 22

Hamburgerryg med grønlangkål

Tirs. 23

Kåldolmer med skysovs

Ons 24

Skipperlabskovs med rødbeder

Tors 25

Herregårdsbøf med bearnaisesovs

Fre 26

Lammesteg med svampesovs

Man 29

Husarsteg med kartofler

Tirs. 30

Krebinetter med gulerødder

Ons 31

Forloren hare med ribsgele