Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

Menu

Menuplan Juni

Fre. 2

Svensk pølseret

 

 

Man. 4

Græsk farsbrød med salat

           

Ons. 6

Bankekød med sprødt sommergrønt

Tors. 7

Helstegt svinemørbrad i svøb

Fre. 8

Kalvelever med bløde løg og svampe

 

 

Man. 11

Pariserbøf med det hele samt pommes

Tirs. 12

Svinekoteletter med sommergrønt

Ons. 16

Lammesteg med mynte gele

Tors. 14

Frikadeller og varm kartoffelsalat

Fre. 15

Kalkunbryst med hvidvinssauce

 

 

Man. 18

Forloren hare med ribsgele

Tirs. 19

Marineret revelsben & coleslaw

Ons. 20

Kalvesteg med kold peberrods creme

Tors. 21

Skipperlabskovs med purløg

Fre. 22

Buffet, ingen smørrebrød

 

 

Man. 25

Stegt kylling med rabarber

Tirs. 26

Helstegt nakkesteg med sommergrønt

Ons. 27

Karbonader med kartofler

Tors. 28

Boller i karry med ris

Fre. 29

Fisk