Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

Menu

Menu

Marts 2019.

Marts menu

 

 

 

1

Kalvelever med champignon/løg og mos

4

Hvidløgsmarineret kalkunbryst med gemyse

5

Nakkekotelet i fad

6

Kalkunkrebinet med stv. grønt

7

stjerneskud

8

Oksegryde med mos

11

Honningmarineret skinkesteg med stv. spinat

12

Grillet kyllingefilet med kartofler og salat

13

hvidkålsrouletter

14

Dagens fisk

15

Skinke migoebbøffer med bagt kartoffel

18

Sprængt kalvespisbryst med pebberrodssauce

19

Farseret porre

20

Shop shui med ris

21

Dagens fisk

22

Pandekager med oksefyld og salat

25

Hamburgerryg med grønt

26

Mørbradbøf med champignon ala creme

27

Krebinet med gemyse

28

Sprødstegte torskenuggets med ris

29

Kylling i karry